“Su Seferberliği: Suda Sıfır Kayıp” Projesi Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Asaf Gören başkanlığında “Su Seferberliği: Suda Sıfır Kayıp”” projesi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, su verimliliği konusunda okul genelinde yapılması planlanan eylemler değerlendirildi. Tüm branşlardan öğretmenlerimizin yer aldığı toplantıda; su verimliliği çalışmaları ve su kaynaklarımızın sürdürülebilir kullanımı konusunda iş birliği olanakları ve ortak çalışma alanları istişare edildi.

Su Verimliliği Strateji Belgesi ve Eylem Planına göre; bireysel su kullanımlarında davranış değişikliğinin sağlanmasına yönelik eğitim, bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarına hız verilerek, okul çaplı proje ve etkinliklerin başlatılması kararı alındı.

22.12.2023 67

22-12-202322-12-202322-12-2023