ÖĞRENCİLERİMİZİ

ÖĞRENCİLERİMİZİ "BUĞDAY TANESİ" FİLMİYLE BULUŞTURDUK

Engelliler Haftası anısına gerçek bir hikayeye dayanarak vizyona giren herkese ilham olacak, inanç ve azmin hikayesi olan ve bebekken buğday tarlasında çıkan yangında ellerini kaybeden ama asla mücadele etmekten vazgeçmeyen Milletvekili Avukat Serkan Bayram'ın hayatını konu alan "Buğday Tanesi" filmini, öğrencilerimizle buluşturduk. İlçe Kaymakamımız Osman Bilici ve Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'nun katılımıylagerçekleşen film gösterimi öncesinde, filme konu olan Milletvekili Av. Serkan Bayram, video konferans ile bağlanarak öğrencilerimize "Bu film bir başarı yolculuğu, asla mücadele etmekten vazgeçmeyin" dedi. Gösterim öncesi yaptığı konuşmasında Kaymakam Bilici, "İzleyeceğimiz bu film, Milletvekili Serkan Bayram'ın kendi mücadelesinin yanında engelli bireylerin hayatlarına da dikkat çekerek çok sayıda kahramana ilham verici bir başarı hikâyesi olacağından eminim. Asla yaşamaktan ve mücadele etmekten vazgeçmeyin" dedi. Kaymakam Bilici, yaptığı konuşmadan sonra öğrencilerimizle birlikte filmi izledi. Sinema etkinliğinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

07.12.2022 103

07-12-202207-12-202207-12-202207-12-202207-12-2022