ERASMUS+KA229

26.09.2019 416

Erasmus+KA229 (Okullar Arası Değişim Ortaklıkları) kapsamında Okulumuzun da proje ortağı olarak, içinde yer aldığı " Connecting People(İnsanlarla iletişim kurmak) " isimli projenin çalışmaları başlamıştır. 24 ay süreyle 5 Avrupa (Yunanistan, Bulgaristan, Romanya,Litvanya, Türkiye) okulunu birleştirmeyi hedefleyen proje ile, öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmek hedeflenmektedir. Avrupa Birliği öğrencileri arasında  yapılacak sunumlar, grup etkinlikleri, sanat ve kültürler arası etkinlikler ile; öğrencilerimizin, başarılı iletişim bağı oluşturma, kişisel görüş ve tutumlarını ifade edebilme ve diğer insanların önünde becerilerini ve niteliklerini sunabilme kazanımlarını  elde etmesi beklenmektedir. Okulumuzu Erasmus+KA229 Connecting People projesine dahil eden İngilizce Öğretmenimiz Yasemin BEYDİLLİ'ye, katkılarından dolayı Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.