Afyonkarahisar Sevgi Yılı  Projesi kapsamında Empati konulu Dijital Pano oluşturduk.

Afyonkarahisar Sevgi Yılı Projesi kapsamında Empati konulu Dijital Pano oluşturduk.

Afyonkarahisar Sevgi Yılı Projesi kapsamında ayın kazanımı olan EMPATİ konusunda Web 2.0 araçlarından Padlet ile dijital bir pano oluşturduk. Oluşturduğumuz panoya "Empati nedir?, Nasıl kazanılır?, Nasıl geliştirilir?" konularıyla ilgili içerikler ve kısa animasyonlar ekledik. Öğrencilerimiz animasyonları puanladılar, kendilerince en iyi empati konusunu anlatan animasyona beraber karar verdiler. İçerikleri okuyan ve izleyen öğrencilerimiz konuyla ilgili kendi yorumlarını,düşüncelerini oluşturdukları resim ve afişleri de ekleyerek, panomuzu zenginleştirdiler. İşbirlikçi grup çalışmasıyla hazırladığımız panomuzdaki içerikleri okumak ve katkıda bulunmak için panomuzu ziyaret edebilirsiniz. Panomuza katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

28.02.2021 226

Empatı Panomuzun Linki:  https://padlet.com/dlrgln90/DersimizEmpati